Sport

Kiss Gergely: száradjon le mindkét keze

Miközben a Népligetben Magyar Kupa meccset játszottak a Ferencvárossal, feltörték a Honvédos vízilabdázók autóit.

A történet röviden: a Honvéd játékosok természetesen autóval érkeztek a Népligetbe, és mivel csak a hazaiak és a bennfentesek parkolhatnak belül a sporttelepen, annak rendje és módja szerint a kerítésen kívül hagyták a járműveiket. Miközben a Fradi éppen 8-5-re verte a honvédosokat a Theodora Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján (Tj.: Honvéd 17-15-ös összesítéssel), a tulajdonosok biztos, határozott idejű távolléte alatt valaki, vagy valakik három személygépkocsit is nyugodt szívvel feltört és kirámolt.

A Honvéd háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázója, Kiss Gergely eztán jelentkezett az alábbi meglepő poszttal facebook oldalán. Idézzük: “Száradjon le mindkét keze annak, aki meccs alatt feltöri a Honvéd Vízilabda játékos (Fülöp B., Tomi, a masszőrünk, és a Főszponzorunk fia) autóját! Hozzáteszem, biztos vagyok benne, hogy NEM Fradi szurkolók voltak!”

A Theodora Magyar Kupa négyes döntőnek Szentes ad otthont december 5-7. között. A Honvéd az OSC-vel, míg a Szolnok az Egerrel találkozik az elődöntőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik