Sport

Ritkán találnak így a kapuba

Niklas Kronwall, a Detroit svéd hokisa palánkról visszapattanó gólt szerzett a New Jersey elleni mérkőzésen. A Red Wings 4-2-re nyert.

Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Devils szerzett vezetést a Joe Louis Arénában, azonban erre zsinórban négy szerzett góllal válaszolt a Detroit, eldöntve a mérkőzést. A hazaiak negyedik találatát Niklas Kronwall jegyezte: a svéd védő egy távoli löketet eresztett el, a korong pedig ugyan elkerülte a kaput, de a palánkról visszapattant a kapus, Corey Schneider lábára, végül a gólvonalon is átcsorgott. Jordin Tootoo állította be a 4-2-es végeredményt.

Videó – Kronwall gólja:

Ötmeccses vereségszéria végére tett pontot a Washington Capitals. Ráadásul tette mindezt kétgólos hátrányból, a Chicago Blachawks ellen úgy, hogy Alekszandr Ovecskin nem is szerzett pontot a találkozón.

A Carolina Hurricanes hosszabbításban verte a Columbus Blue Jacketset, az Arizona Coyotes szétlövésben kerekedett felül a ligaelső Anaheim Duckson, az Edmonton pedig a Buffalo Sabres ellen tért vissza a győzelem ösvényére.

Eredmények – NHL, alapszakasz

Buffalo Sabres – Edmonton Oilers 2-3
Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets 3-2 – hosszabbításban
Detroit Red Wings – New Jersey Devils 4-2
Chicago Blackhawks – Washington Capitals 2-3
Anaheim Ducks – Arizona Coyotes 2-3 – szétlövésben

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik