Sport

Újra szorítóba lép a 49 éves Hopkins

Hopkins és Kovalev (bernard hopkins, sergey kovalev, )
Hopkins és Kovalev (bernard hopkins, sergey kovalev, )

Lényegében akár a fiával is bokszolhatna a lassan "nagypapakorú" amerikai, hiszen soros orosz ellenefe is csak 31 éves. Nagy meccs lesz.

Bernard Hopkins január 15-én ünnepli 50. születésnapját. Bő két hónappal előtte még megmérkőzik a 31 éves orosz Sergey Kovalevvel. Az öreg 65 meccséből 32-szer ütötte ki ellenfelét és begyűjtött hat vereséget is, ettől még piszok jó bunyós.

Kovalev úgy nyilatkozott a november 8-án esedékes meccs előtt róla a fightnews.com oldalnak, hogy ismeri, úgy bokszol, mint egy utcai verekedő és semmilyen piszkos trükktől nem riad vissza a győzelem érdekében.

“Szeret nyitott tenyérrel ütni, és bedobálja a fejét is, mint egy szarvas az agancsát. Nagyon veszélyes, mert a fejével, a könyökével, vagy bármelyik részével könnyen felszakítja az embert. Bohóckodik, színészkedik, ha kell nekiáll fájdalmas arcokat vágni, meg mélyütésért, vagy egyéb szabálytalanságokért reklamálni, szóval, tényleg elég mocskos a stílusa” – fogalmazott Kovalev aki szeplőtlen, 25/23-as KO mutatóval várja a szombati mérkőzést.

Nem véletlenül hívják kegyetlen mészárosnak… A meccset 12 menetesre tervezik és az IBF, a WBA , illetve a WBO Light Heavyweight világbajnoki övéért zajlik majd Atlantic Cityben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik