Sport

Franciaországba igazolt a magyar kapus

Kiss Tamás, a Dab.Docler jégkorongcsapatának korábbi hálóőre játékos-edző lesz a francia negyedosztályban.

Kiss Tamás előző szezonja egész jól sikerült, azonban az idény végén lejárt a szerződése Dunaújvárosban és Azari Zsolt klubelnök közölte vele, hogy nem hosszabbítják meg. Kiss a jegkorongblog.hu-nak nyilatkozva elmondta, sokan próbáltak neki a csapatkeresésben, de kapusként szerinte nem könnyű egy jó ligában elhelyezkedni.


Fotó: MTI

Az inline-válogatottnál is számításba vett kapuvédő a Fradinál edzett, majd kapott egy francia ajánlatot, amit végül elfogadott. A negyedosztályú Deuil-Gardeshez szerződött.

„Ez a francia negyedosztály, felsőbb ligából sajnos szóba sem álltak velem, ez az igazság. Így, hogy már itt vagyok, könnyebb építkezni. A csapat tavaly kiesett a negyeddöntőben, idén a feljutás a cél. Már lejátszottam egy francia kupameccset, amin nyertünk 8-1-re egy velünk egy ligában játszó csapat ellen. A következő ellenfél pedig az élvonalból érkezik, két hét múlva az Amiens-t fogadjuk, ez a meccs egy elég nagy lehetőség lesz számomra, hogy esetleg feljebb lépjek jövőre” – mondta a jegkorongblog.hu-nak Kiss Tamás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik