Sport

A magyar kosarasok meghódították a videómegosztót

Face Team (face team, )
Face Team (face team, )

A Face Team kosárlabda-világbajnokságra készült reklámvideóját bő egy hónap alatt közel 600 ezren nézték már meg a youtube.com-on.

Ki ne emlékezne a FACE TEAM-re, az akrobatikus magyar kosaras srácokra, akik a Britains’s Got Talent, a legnagyobb angol tehetségkutató elődöntőjéig jutottak 2012-ben. A srácok azóta megindultak a világhírnév felé, számos reklámfilmben, világeseményen mutatták meg látványos trükkjeiket.

Az idén Spanyolországban augusztus 30. és szeptember 14. között megrendezett 17. FIBA Kosárlabda-világbajnokságon például  17 napon keresztül “road show-ztak” a srácok azzal a megbízással, hogy „Iberia Flyers” néven népszerűsítsék az eseményt.

 
A FACE TEAM Granada főterén parádézott többek közt
Fotó: faceteam.com 

A csapat spanyolországi tizenhét napja alatt tizenegyszer ült repülőre, autóba, miközben hat városban huszonkilenc koreografált zsákoló és freestyle showt mutatott be. A méltán világhírű akrobatikus csapat fellépett Granada, Sevilla, Gran Canaria, Bilbao, Barcelona, Madrid városai által kialakított szurkolói zónákban. Bemutatókat tartott a világbajnoki elődöntőben és a bronzéremért folytatott  mérkőzés felvezetéseként szórakoztatta a madridi aréna húszezres közönségét.

A világbajnokság hivatalos szponzora, az Ibéria, spanyol légitársaság saját marketingaktivitásaként keltette életre az “Iberia Flyers” koncepciót a FACE TEAM közreműködésével. Első közös munkájuk a sportágat népszerűsítő reklámvideó volt. A kisfilmet a vezető videomegosztó csatornán e cikk megírása pillanatáig 599 245-en nézték meg. Nem véletlenül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik