Sport

VIP-páholyban meztelenkedett az ismert modell

Heather McCartney (Heather McCartney,)
Heather McCartney (Heather McCartney,)

Az ausztrál futballt azért szeretjük, mert amellett, hogy brutál kemény, rendre történnek olyan dolgok, amire mindenki felkapja a fejét. Most Heather McCartney skót modell prezentált vizuális kielégülést a férfiaknak.

A bájos Heather McCartney azt ígérte nemrég, ha Hawthorn Hawks legyőzi az Asztrálfutball-Liga döntőjében a Sydney Swanst, úgy mindenki szeme láttára levetkőzik.

 
Heather McCartney szilikon mellei jól láthatóan ellentmondanak a gravitációnak
Forrás: twitter 

Nem fogják kitalálni, 137-74-re nyertek a sólymok – repült a ruha. A 26 éves skót modell kissé ittasan ugyan, de az átlátszó üvegfalú VIP-páholy és az alatta helyet foglaló közönség férfi tagjainak legnagyobb örömére megszabadult minden göncétől – számolt be a mirror.co.uk.

Persze a szép Heather mutaványa nem maradhatott annyiban. Miközben a piás modell ütötte, vágta, rúgta az őt megbilincselő rendőröket, azok a földön vonszolták ki a stadionból.

300 ausztrál dollárja bánta. “Megígértem, hogy ha nyer a csapat, akkor meztelenre vetkőzök. Ők nyertek, én vetkőztem, ilyen egyszerű ez. Egyébként nagyszerűen éreztem magam” – twittelte az önkéntes sztirptizt a modell.

Sportrajongóknak itt a meccs összefoglalója is – ha még érdekes eztán.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik