Sport

Foles nullázott, már a sasok sem hibátlanok

Nick Foles (nick foles, philadelphia eagles, )
Nick Foles (nick foles, philadelphia eagles, )

A Philadelphia Eagles elveszítette veretlenségét, miután a San Francisco szoros végjátékban felülmúlta őket. A New Orleans Saints viszont simán kapott ki Dallasban.

Az eddig hibátlan Philadelphiának remekül indult a találkozó, hiszen a saját térfél két yardos vonalánál állították meg az első hazai támadást, sőt a speciális egység utána blokkolta a puntot és touchdownt szerzett. Aztán a San Francisco megfordította a találkozó állását, ám ekkor megint jött az Eagles védelme, akik egy labdaszerzés után ismét hat pontot szereztek a csapatuknak. A főszerep továbbra is a vendégek speciális egységéé maradt: Darren Sproles 82 yardos punt visszahordásával már 21-10-re is vezetett a Philadelphia.

Hiába azonban a vendégvédelem remeklése, ha olyan gyenge a támadójáték, amit képtelenség ellensúlyozni… Az Eagles irányító Nick Foles indiszponáltan játszott, egész meccs alatt képtelen volt egyetlen TD passzt adni, és a 200 alatt maradt a passzolt yardjainak száma is. A 49-esek, ha szoros végjáték után, de fordítani tudtak és ezzel két győzelem mellett két vereség áll a nevük mellett a tabellán.

A másik hajnali mérkőzésen a Dallas Cowboys már 24-0-ra vezetett a félidőben a New Orleans Saints ellen, a harmadik negyed végén pedig már 31-3 állt az eredményjelző táblán. A 38-17-es végeredménynek hála a Dallas négy meccs után három győzelemmel áll, míg a New Orleans továbbra is szenved és csupán egyszer örülhetett eddig a szezonban.

NFL, 4. forduló, eredmények:

Washington Redskins–New York Giants 14–45
Chicago Bears–Green Bay Packers 17–38
Indianapolis Colts–Tennessee Titans 41–17
Oakland Raiders–Miami Dolphins* 14–38
New York Jets–Detroit Lions 17–24
Pittsburgh Steelers–Tampa Bay Buccaneers 24–27
Baltimore Ravens–Carolina Panthers 38–10
Houston Texans–Buffalo Bills 23–17
San Diego Chargers–Jacksonville Jaguars 33–14
San Francisco 49ers–Philadelphia Eagles 26–21
Minnesota Vikings–Atlanta Falcons 41–28
Dallas Cowboys–New Orleans Saints 38–17
Kansas City Chiefs–New England Patriots  —–

Ajánlott videó

Olvasói sztorik