Sport

Babát vár a soproni kosaras

Fegyverneky Zsófia után Nagy-Bujdosó Nóra is bejelentette, hogy anyai örömök elé néz. A vezetőség módosította az elvárásokat.

Alig egy hónappal ezelőtt a magyar válogatott kosárlabdázó, Fegyverneky Zsófia gyermeket vár. A héten az is kiderült, hogy Nagy-Bujdosó Nóra is anyai örömök elé néz. Ez kicsit módosította az Uniqua Euroleasing Sopron célkitűzéseit a szezonra vonatkozóan.

„Mindenekelőtt ezúton is sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nórinak! Hasonlókat tudok elmondani, mint Fegyverneky Zsófi esetében. Nem ért teljesen váratlanul a bejelentés. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy a felkészülés során másodszor kell újraterveznünk a csapatot! Miután Ciglar Iva és Zsovár Orsolya mellett csupán a szintén csak 25 éves Simon Zsófi nevezhető rutinos játékosnak a keretünkben, alaposan át kell gondolnunk a csapat elé támasztott elvárásainkat. A magyar bajnokságban véleményem szerint hat csapat fog versenyt futni az érmes helyekért, és a realitás azt mondatja, hogy nekünk ezen helyek egyikét kell elérnünk. Most van itt az ideje, hogy kimondjuk, le kell tennünk azt a terhet, mely 20 év óta kizárólag a bajnoki cím megszerzése esetén jelentett elégedettséget Sopronban! Az Európa Kupában a csoportból való továbbjutás is jó eredménynek számít. Nóri posztján, a keretünkben rendelkezésre álló fiatal játékosok előtt nyílik majd lehetőség, hogy bizonyítsanak” – mondta a csapat hivatalos honlapjának Török Zoltán ügyvezető igazgató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik