Sport

Budapestre érkezik a holland „Romboló”

A négyszeres K-1 világbajnok Semmy Schilt is a helyszínen nézi meg a Budo és Küzdősport Gálát.

Szeptember 28-án, vasárnap rendezik a budapesti Syma Csarnokban a Budo és Küzdősport Gálát, amelyre a Hell Energy meghívására a sportág élő legendája, Semmy Schilt is hazánkba látogat. A Romboló becenévvel illetett holland sportoló négyszer volt K-1-es világbajnok.

„Nagy hagyománya van a K-1-es viadaloknak Budapesten, több ízben is rendeztek már K-1 európai selejtezőket. Most a rendvédelmi szervek budo gálájára érkezem, nálunk is van hasonló, de ott nem övezi ekkora érdeklődés a viadalt, mint Magyarországon. Csak jókat hallottam a versenyről, megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek” – mondta a k-1.hu-nak a 40 esztendős Schilt.

„Amikor az ember megnyeri a világbajnoki címet, azzal együtt az erőt is megnyeri, ami tovább hajtja az edzéseken, motivációban nincs hiány! Ha pedig befejezzük a karriert, a vb-cím kötelez a tapasztalatok, a tudás továbbadására. Nagyon szeretek szemináriumokat tartani, ahol nem csak érdekes embereket, de sok különböző kultúrát is megismerhetek” – így Schilt, aki nem zárja ki annak lehetőségét, hogy visszatér a ringbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik