Sport

Kirúgták csapatától a gyerekverő futballistát

Adrian Peterson, Minnesota Vikings (adrian peterson, minnesota vikings, )
Adrian Peterson, Minnesota Vikings (adrian peterson, minnesota vikings, )

A Minnesota Vikings felmentette a munkavégzés alól legnagyobb sztárját, az NFL egyik, ha nem a legjobb running backjét, a gyermekbántalmazással vádolt Adrian Petersont.

Ez azt jelenti, hogy a futó, akit 2012-ben a liga legértékesebb játékosának választottak, nem vehet részt sem az edzéseken, sem a mérkőzéseken. A klub már a múlt héten sem számított Adrian Peterson játékára, de azt tervezte, hogy engedélyezi számára a visszatérést. A mostani határozat szerint viszont úgynevezett “inaktív” listára tette a klasszis játékost mindaddig, amíg nem rendeződik az ügye.

A Vikings játékosát azzal gyanúsítják, hogy többször is megverte gyermekét, és ezt a liga is megerősítette. A hírek szerint Peterson még májusban, egy faággal verte meg a négy éves kisfiát, akinek a karja, háta és combja is súlyosan megsérült.

Forrás: youtube.com

Múlt héten a Baltimore Ravens nemcsak felmentette a munkavégzés alól, hanem kirúgta sztárjátékosát, miután nyilvánosságra került az a felvétel, amelyen Ray Rice egy liftben ököllel megütötte a mennyasszonyát, aki elájult. A liga az emiatt kiszabott kétmeccses eltiltását határozatlan idejűre módosította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik