Sport

Máris bezsebelte első vereségét a bajnok Seattle

Az NFL 2. hetének vasárnapi mérkőzésein a címvédő a San Diego otthonában kapott ki, míg a Denver egy touchdownnal verte a Kansas Cityt.

A szezon nyitómeccsén a Seattle Seahawks bizonyította, hogy jó eséllyel indulnak ismét harcba a bajnoki gyűrűért, ugyanis akkor az egyik legfőbb kihívónak tekintett Green Bay Packerst verték könnyedén, ám a második héten máris botlottak Russell Wilsonék.

A Seahawks ugyanis gyengén játszott a Chargers vendégeként, míg hazai oldalon szinte minden összejött, Philip Rivers szinte élete formájában osztogatta a labdákat, Antonio Gates három touchdownt is szerzett, ráadásul a San Diego irányítója bevállalta azt, amit Aaron Rodgers nem mert egy héttel ezelőtt, vagyis dobálta a labdákat Richard Sherman felé, négy passzából pedig három sikerült is.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A 30-21-es vereséggel a San Francisco nyerte volna a legtöbbet, ám a 49ers meglepetésre a Chicago Bears otthonában feküdt két vállra.

Az előző Super Bowl vesztese, a Denver Broncos ha nem is magabiztosan, de nyerni tudott a Kansas City Chiefs ellen 24-17-re, bár a forduló előtt jóval nagyobb arányú sikert jósoltak a Vadlovaknak.

Tom Brady és a New England Patriots javította első heti hibáját: a Miamiban betliző bostoniak simán elintézték a legjobbjukat gyermekbántalmazási vád miatt nélkülöző Minnesota Vikings ellen.

Eredmények – NFL, 2. hét

Baltimore Ravens–Pittsburgh Steelers 26-6
Buffalo Bills–Miami Dolphins 29-10
Cincinnati Bengals–Atlanta Falcons 24-10
Cleveland Browns–New Orleans Saints 26-24
Tennessee Titans–Dallas Cowboys 10-26
Minnesota Vikings–New England Patriots 7-30
New York Giants–Arizona Cardinals 14-25
Washington Redskins–Jacksonville Jaguars 41-10
Carolina Panthers–Detroit Lions 24-7
San Diego Chargers–Seattle Seahawks 30-21
Tampa Bay Buccaneers–St. Louis Rams 17-19
Denver Broncos–Kansas City Chiefs 24-17
Green Bay Packers–New York Jets 31-24
Oakland Raiders–Houston Texans 30-14
San Francisco 49ers–Chicago Bears 20-28

Ajánlott videó

Olvasói sztorik