Sport

Fejbe lövetnék a vetkőző futót

Mahiedine Mekhissi-Benabbad a 3000 méteres akadályfutás döntőjében levette a mezét, úgy ünnepelte elsőségét. Ezért a Eurosport szakkomentátora fejbe lövetné az atlétát.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Mint azt megírtuk, a francia futó sportszerűtlen magatartása többeknél is kiverte a biztosítékot, majd még csütörtök este a spanyolok óvást nyújtottak be, amiért el is vették Mekhissi-Benabbadtól az Eb-címet.

A Eurosport közvetítésében – a 444.hu-hoz érkezett be a videó – már a célegyenesre ráfordulva érezte a kommentátor és a szakkommentátor, hogy ebből baj lesz, majd a befutó után a stúdióban helyet foglaló Kovács Dusán csak ennyit fűzött a történtekhez:“Fejbe lövetném az ilyet, komolyan…”

Péntek délelőtt a csatorna fegyelmit indított a szakkomentátor ellen.

“Az Eurosport elhatárolódik a 2014. augusztus 14-én az Atlétikai Európabajnokság 3000 méteres akadályfutásának közvetítése során Kovács Dusán szakkommentáror által mondottaktól, és mindenkitől elnézést kér. Kovács Dusán ellen, aki a 400 méteres gátfutás magyar csúcstartója, és 15 éve a csatorna szakkommentárora, fegyelmi eljárás indult.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik