Sport

Molnár Tamás négy góllal tért vissza

A máltai nyári bajnokságban a listavezető Neptunes együttesében játszik Molnár Tamás és Biros Péter. Jól áll a csapatuk.


A képen Katonás Gergő védekezik, Biros Péter lő, Molnár Tamás a jobb sarokban figyel
Fotó: Facebook/Exiles 

Az aktív játékoskarrierjét idehaza a szezon végén befejezte dr. Molnár Tamás, de még lehúz egy szezont a máltai nyári ligában. Méghozzá Biros Péter társaságában, a címvédő Neptunes együttesében.

A csapat a nagy rivális Sliemával vívja majd a kupadöntőt augusztus 16-án, ennek a gárdának most Vincze Balázs a vezetőedzője. 

Ami a bajnokságot illeti: a felsőházban ez a két együttes, valamint a San Giljan esélyes az aranyra, bár ahogy elnézzük, Biros Péternél kiszakadt a gólzsák, Papeszben óriási a bizonyítás vágy, nehéz lesz legyűrni őket a folytatásban.

Az elmúlt hetek történéseihez tartozik, hogy Molnárt a július 25-i Neptunes-Sliema (10-10) bajnoki után 15 napra eltiltották és 250 eurós pénzbüntetésre ítélték, miután verbálisan inzultálta a találkozó játékvezetőit (két olasz bíró fújt). Két nappal korábban a Sirens-Neptunes kupaelődöntőn (ezt 10-9-re nyerték Papeszék) látványosabb balhé volt, a Sirens (itt játszik egyébként Kiss Csaba) drukkerei vizespalackot dobtak a játékvezetőkhöz.

A két incidens után rövid időre fel is függesztették a helyi pólós versenysorozatokat. Tudni kell, hogy a máltai drukkerek igen heves vérmérsékletűek, a mediterrán és az arab gyökerek elő-előjönnek egy-egy nagy derbi alatt.

A hétvégén már játszhatott Molnár és 4 góllal tért vissza a vízbe, Biros 3 gólt szerzett a San Giljan ellen. A bajnokság szeptember 6-ig tart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik