Sport

Távozik a Fehérvár vezetőedzője

Marty Raymond felbontja szerződését a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával.

Az albavolanhockey.hu-n megjelent közlemény szerint a kanadai szakember pénteken, egy ügyvédi irodán keresztül tudatta döntését a székesfehérvári klubvezetőkkel. A szerződésbontás oka a 2013-2014-es szezon bónuszának késedelmes kifizetése. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató csalódottan nyilatkozott:

„Nagyon sajnálatosnak tartjuk, hogy Marty Raymond most és ilyen módon szakította meg a közte és a klub között fennálló megállapodást. Nem etikus eljárás kevesebb, mint tíz nappal a szezon kezdete előtt cserbenhagyni a csapatot, amelyhez egy hároméves fiatalítási program erejéig elkötelezte magát. Mi számítottunk a munkájára és bíztunk benne, hogy ő is annyira elkötelezettje a meghirdetett programnak, mint klubunk menedzsmentje. Ráadásul alig egy hete a szerződése meghosszabbításáról próbálta meggyőzni vezetésünket” – mondta Ocskay.

A klubhonlap híre szerint Rob Pallin és Sille Tamás, eddigi másodedzők vehetik át a csapat irányítását. A menedzsment a jövő héten dönti el, ki kapja a megbízatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik