Sport

Kézi-Eb: elkezdődött a jegyárusítás

Öt hónappal a rajt előtt már kaphatók a jegyek a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda-Európa-bajnokságra.

A december 7-én kezdődő torna csoportmérkőzéseit Győrben, Debrecenben, Varasdon és Eszéken rendezik, a középdöntőkre Debrecenben és Zágrábban, a legjobb négy küzdelmeire pedig – így a december 21-i fináléra is – Budapesten kerül sor.

A magyar válogatott a győri Audi Arénában, az A csoportban játssza csoportmérkőzéseit Oroszország, Lengyelország és Spanyolország csapatával. A Magyar Kézilabda Szövetség tájékoztatása szerint a győri találkozókra 7900 és 24 900 forint között lehet napijegyet venni.

A B csoport meccseinek a debreceni Főnix Aréna ad otthont, oda már 2490 forinttól vásárolhatnak napijegyet azok, akik a Norvégia, Dánia, Románia és Ukrajna alkotta négyes mérkőzéseire kíváncsiak.

A két csoport legjobb három-három helyezettje szintén Debrecenben vívja majd a középdöntős találkozókat december 13. és 17. között. A napijegyekhez a torna ezen szakaszára 4900 és 24 900 forint közötti összegért lehet hozzájutni.

A budapesti Papp László Sportarénában rendezett elődöntőkre és az 5. helyért vívott találkozóra 12 900 és 49 900 forint, míg az éremcsatákra 14 900 és 59 900 forint közötti összegért válthatnak belépőt az érdeklődők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik