Sport

Újabb harapásával Suárez a pókerszerződését is bukhatja

Ismét lecsapott a vámpír, az uruguayi Luis Suárez, aki nem csak vébéjét, de karrierjét, na meg a friss pókerszerződését is kockára tette az olaszok elleni csoportmeccsen.

Az uruguayi csapat csatára az angolok elleni duplájával tért vissza sérüléséből, és úgy látszott, az olaszok elleni harmadik meccsen is ő lesz a középpontban, és remek játékával juttathatja tovább csapatát.

Bár Uruguay végül ott lehet az egyenes kiesés szakaszban, Suarezre nem emiatt fognak emlékezni évek múlva Olaszország ellen, hanem hogy megharapta Giorgo Chiellinit, amivel kockára tette többek közt további világbajnoki szereplését és az 888 Pokerrel kötött májusi szerződését is – írja a Poker.hu.

Fotó: 888poker.com

A „háromnyolcasok terme” hatalmasat zsákolt, amikor nagykövetének igazolta le a Premier League 2013/2014-es szezon gólkirályát, az uruguayi Luis Suarezt. Hosszútávra terveztek vele, követvén a nagy konkurens PokerStarst, amely olyan sportsztárokkal tűzdelte már tele csapatát, mint Rafa Nadal, Boris Becker, vagy a kétszeres brazil világbajnok, Ronaldo de Lima.

Ezért is volt nagy igazolás Suarez, aki nagyszerű választásnak bizonyult, az 888 Poker nem csak, hogy rengeteg dél-amerikai játékos regisztrációját remélt neki köszönhetően, de számos, Suarez nevével eladott nagyszabású promócióra is készült.

Ezeket a terveket dönthette most romba egy pillantás alatt az uruguayi csatár, akinek harapásos ügyét a terem azonnal elkezdte felülvizsgálni, és máris jelezték, a sportszerűtlen magatartásnak semmilyen formáját nem tolerálják.

Bár sem a FIFA, sem az 888 Poker nem döntött még, nagy valószínűséggel egyikük sem fog kesztyűs kézzel bánni Suarezzel, aki örökre megbánhatja, hogy ismét ilyen harapós kedvében volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik