Sport

Egy hét után került elő a Bakonyban túrázó holland

Robin Hémán a Kéktúrát szerette volna megcsinálni, június 15-én azonban nyoma veszett. Egy hét elteltével ő maga hívta fel szüleit.

Robin június 15-én jelentkezett utoljára Bakonybélből, azóta rokonai nem tudnak semmit róla. A 33 éves, 183 cm magas, tört magyarsággal beszélő fiú egyedül indult Bakonybélből Zirc (Budapest) irányába, feltételezhetőleg napi 30-40 km tett meg.

A fiatalember nővére, Giulia Héman a 4BAKANCS kérdésére elmondta, hogy Robin nagyon tapasztalt túrázó, 2013-ban több mint 1000 km-t tett meg a hegyekben. Nincs túl sok csomagja, mivel ultra futó, és nagyon jó formában van. Sátor van nála, abban szokott aludni.

Fotó: 4bakancs.com

Végül szombaton derült ki, hogy Robin valójában nem veszett el. Egy hét után felhívta a szüleit, mit sem tudva arról, hogy mindenhol keresik, sőt a rendőségen is országos keresést adtak fel.

Telefonja repülőgép üzemmódban volt, hogy minél kevesebb energiát fogyasszon, ezért nem volt elérhető és ezért nem vette észre ő sem, hogy hívják illetve SMS-eket küldenek – írja a 4bakancs.com.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik