Sport

Előzetesben a magyar boksz reménysége

A rendőrség szerint a fiatal ökölvívó is tagja annak a bandának, amely prostituáltakat rendelő kuncsaftokat rabolt ki.

A Bors online kiadásának szombati cikke szerint a 21 éves sportolót és egyik társát még június 2-án kapták el a Terrorelhárítási Központ munkatársai. A lap úgy tudja, hogy egy szarvasi férfi bejelentése nyomán tartóztatták le a párost: a vád szerint az áldozat két örömlányt rendelt magának az internetről, azonban a 17 és a 18 éves lány nem egyedül érkezett a megadott címre, két férfi is velük tartott. A szarvasi férfit előbb megverték, majd egy bankautomatához vitték, hogy további kézpénzt adjon át nekik. Az ATM-ből 160 ezer forintot vett fel az áldozat.

A rendőrség gyanúja szerint nem egyedüli az eset. Korábban Debrecenben, Békésszentandráson és Szolnokon is követett el hasonló bűntettet a két gyanúsított. Minden bizonnyal egy harmadik, szintén férfi tagja is volt a társaságnak.

A Bors úgy tudja, hogy a 21 és a 27 éves elkövetőek közül előbbit a magyar ökölvívás egyik legnagyobb ígéretének tartották. A fiatalember többször megkapta a legtehetségesebb versenyzőknek járó Papp László-díjat, ötödik helyezést ért el junior világbajnokságon, bronzérmet az Európa-bajnokságon, többszörös diákolimpiai és magyar bajnok.

Most előzetesben várja, mi lesz a sorsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik