Sport

Jó kis pólócsapatot gyúrt a Szeged

Bár klasszisok és kedvencek is távoztak a Szeged vízilabdacsapatától, szerethető lesz a következő szezonban is a társaság.

A főtámogató az előző szezon közepén bemondta az unalmast, a nyár elején kiderült, annyira nincs megszorulva az A Híd Zrt., olyannyira, hogy bivalyerős csapatot vásárolt össze az OSC-Újbuda számára.

Na, de mindegy, gondolták a szegediek, akiknék az aktív pályafutását éppen befejező dr. Molnár Tamás lesz az ügyvezető és a szakmai igazgató. A háromszoros olimpiai bajnok Varga Pétert kérte fel a vezetőedzői feladatok ellátására a következő évtől.

Miből főzhet Varga? Nos, eddig azt tudtuk, kik mennek el Szegedről: Vincze Balázs vezetőedző, Szivós Márton (Eger), Tóth Márton (Szolnok), Nagy Viktor (Szolnok), Juhász Zsolt (OSC), Vincze Márk (OSC), Decker Ádám (OSC) és Hegedüs Gábor (OSC).


Az új szegedi arcok – már aki ott volt a sajtótájékoztatón
Fotó: Facebook/Szegedi VE

A szerdai sajtótájékoztatón kiderült, a játékoskeret tagja marad Kiss Csaba, Sánta Dániel, Aljosa Kunac és Lukas Seman is (Jansik Szilárd ugyanakkor máshol folytatja).

Érkezik a csapathoz Egerből Varga II Zsolt, Meixner Marcell, a Vasasból a hatalmas tehetség, Manhercz Krisztián és testvére, Manhercz Ádám, Debrecenből Palotás Gergely és Chilkó Márton, valamint a KSI-ben szereplő Hulmann Kristóf is Szegeden pólózik a következő szezonban.

Nem rossz névsor. A lényeg, a Szolnok, az Eger és az OSC mögött szorosan ott tapadna az új szegedi csapat, amely hivatalosan a 3-6. hely valamelyikét szerezné meg az új bajnokságban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik