Sport

Bringalovagok hódítják meg a belvárost

Kerékpáros körversenyeket rendeznek vasárnap a hódmezővásárhelyi sétálóutca épületei közt.

Egy napra újra versenypályává változik Hódmezővásárhely belvárosa. A tavaly nyári biciklis torna után a vásárhelyi Hungarian Flyers Kerékpáros Klub az idén is megrendezi a Bringalovagok versenyt.

Forrás: Vásárhely24/Frankó Máté

A közel 750 méter hosszú, a sétálóutca szökőkútjai, padjai, épületei közt kialakított körpályán három kategóriában és három korcsoportban indítanak futamokat. Újdonság, hogy az idén, a hobbi bringások és a profi kerekezők mellett csapatok is versenyezhetnek. Nekik egy négy órás etapot kell majd lenyomniuk.

Forrás: Vásárhely24/Frankó Máté

A II. Bringalovagok Kerékpáros Verseny június 8-án vasárnap lesz. Mind a bicikliseket, mind a szurkolókat reggel nyolc órára várják a szervezők a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ elé. Bár az előnevezést május 31-ig lehetett lebonyolítani, a start előtt még, korlátozott számban ugyan, de fogadnak jelentkezőket.

Forrás: Vásárhely24/Frankó Máté

További részletekről a Hungarian Flyers Kerékpáros Klub weboldalán olvashat. A nem hétköznapi díszletek közt megrendezett versenyről nagyszerű, tavalyi képeket és videókat ugyanitt, a vásárhelyi bringások fotóarchívumában talál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik