Sport

Nagy Laci: A nagy akarásnak nyögés lett a vége

A Veszprém a BL elődöntőjében három góllal kikapott a Kieltől, így vasárnap csak a bronzért játszhat. Játékosok és szakvezetők értékeltek.

„Jobb volt ma nálunk a Kiel. Problémáink voltak támadásban a hatosfalas védekezésük ellen, az átlövéseink nem sikerültek. Tisztában voltunk vele, ha rohanni tudnak, bajunk lehet, mégsem tudtuk megakadályozni őket ebben” – olvasható az nso.hu-n Carlos Ortega vezetőedző meccs utáni nyilatkozata.

„Talán beküldhettem volna Dzsamalit, de egy hónapja nem játszott, nincs százszázalékos állapotban. Szintén hamarabb becserélhettem volna talán Ruesgát… A fő probléma továbbra is abban rejlett, hogy a védekezésbeli váltásuknak nem találtuk az ellenszerét” – tette hozzá a tréner.

Fotó: Europress fotóügynökség

„Megérdemelték a továbbjutást. Az első félidőben jól játszottunk, elmentünk hárommal is, de utána buta hibákat követtünk el, ebből az ellenfél feljött. A második félidőben pedig lendületbe kerültek, és sokszor leindítottak minket. De még egyszer mondom, mi nem éltünk a lehetőségeinkkel” – mondta Marko Alilovic, a veszprémiek hálóőre.

„Az első félidőben már nyolc lerohanás gólt kaptunk a 13-ból, és a második félidőben is jó párszor át tudtak rajtunk rohanni. Fegyelmezetlenek voltunk. Nagyon akartunk, és a nagy akarásnak sajnos nyögés lett a vége. Apróságokon múlott, a pontosság hiányzott, a labdaeladásokból rendszeresen tudtak indulni. Fájó vereség, természetesen szerettünk volna a döntőbe jutni, nem sikerült, de holnap jön a következő mérkőzés” – nyilatkozott Nagy László a Digi Sportnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik