Sport

Egerbe költözhet az olimpiai bajnok

Hosnyánszky Norbert, a Szolnok vízilabdázója Egerben folytathatja pályafutását.

Bár Szolnokon minden idők legerősebb magyar klubcsapata formálódhat, azért távozók is akadhatnak. A Varga-testvérek és Madaras Norbert leigazolásával is számoló Szolnoki Dózsa-Közgéphez már biztos érkezőnek írhatjuk fel a világbajnok kapust, Nagy Viktort, valamint Tóth Mártont és a BVSC-ből érkező Mezei Tamást.

Lévai Márton, aki a válogatott “harmadik számú” kapusa, épp Nagy érkezése miatt léphet: a Honvéddal tárgyal, jó eséllyel ott folytatja.


Hosnyánszky Norbert Egerben köthet ki
Fotó: MTI

Távozhat a Szolnokból Hosnyánszky Norbert, aki információink szerint az Egerrel tárgyal, és könnyen lehet, hogy a bajnokcsapathoz igazol. Az egrieknél pólózhat tovább Szivós Márton is, ha zöld utat kap a szívműtétjét követő gondos orvosi vizsgálatok után.

Azt már korábban említettük, hogy Budapesten is szupercsapat épül, méghozzá az A Híd cégcsoport jóvoltából az OSC-t pumpálják fel: Szegedről érkezik az új edző, Vincze Balázs, és vele együtt Juhász Zsolt, Decker Ádám és Hegedüs Gábor.

Arról is szólnak pletykák, hogy több egri játékos is az OSC-hez érkezhet, a világbajnok Bátori Bence, a válogatott kerettag Salamon Ferenc és a kanadai Kevin Graham is szóba került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik