Sport

Biros Péter leszokott a cigiről

Legalábbis a háromszoros olimpiai bajnok klasszis ezt mondta a hétfő este megnyert bajnoki aranyérem után.

Fantasztikus játékkal rukkolt elő a magyar vízilabdázás egyik legnagyobb aktív játékosa, Biros Péter. Három gólt lőtt a Szolnoknak a bajnoki döntő negyedik meccsén, és ennek is volt köszönhető, hogy az Eger 14-11-re győzött, ami a bajnoki cím megszerzését jelentette.


Biros remekelt
Fotó: MTI

Birosnak voltak gyengébb meccsei a szezonban, de a legfontosabb pillanatokban, a döntőben előhúzta igazi tudását, amit Dabrowski Norbert vezetőedző “csak csodálni tud”, mint jelezte a hétfői ünneplés alkalmával.

Nyolcadik alkalommal lett magyar bajnok Biros, ötször a Domino-Honvéddal tette ezt meg, az Egerrel ez a harmadik 2011 és 2013 után. Nos, a hétfői meccs után mókás nyilatkozatot tett, ami káros szenvedélyére vonatkozott:

„Jól ment, látszik, hogy két hónapja nem cigarettázom, nem? Egyébként nincs itt semmi titok. (Bisztritsányi) Dávid elkezdett védeni, innentől nekünk is könnyebb volt támadni, egyikből következett a másik. Ha a kapusod véd, nyersz, ha nem, nincs túl sok sanszod – nagyjából ezen múlik manapság egy mérkőzés” – mondta a waterpolo.hu oldalnak az olimpiai bajnok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik