Sport

Ez minden idők legtrógerebb selfie-je

A vasárnapi harmadik szakaszt Marcel Kittel nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen. A célba érést követően a földre ült, hogy kifújhassa magát, ám egy fiatal ír fanatikus nem hagyta őt nyugodni.

A kerékpározás kedvelői szeretnek minél közelebb kerülni a kedvenceikhez. Így tett David McCarthy – aki egyébként maga is indul amatőr versenyeken. Az ír fiatalember Marcel Kittel célba érkezését követően odament a hollandhoz, s egy fotót készített a győztessel. Az egyetlen probléma az volt, hogy Kittel szinte örült, hogy élt, hisz nagyon elfáradt a sprintben.

Fotó: Instagram

McCarthy-t rengeteg kritikai érte, miután a fotót különböző közösségi portálokon is megosztotta. A napokban elnézést is kért Kitteltől.

“Nem hittem, hogy provokatív hatása lesz a képnek. Egyszerűen izgatott voltam, és szerettem volna egy közös képet a győztessel. Utólag elismerem, hogy az időzítés nem volt az igazi. Őszintén sajnálom.”

Fotó: Twitter

Kittel egyébként kedden feladta a Giro d’Italia országúti kerékpáros körversenyt, mert belázasodott.

“A Giro hamarabb kifogott rajtam, mint gondoltam, a láz miatt vissza kell lépnem ettől a csodálatos versenytől. Nagyon csalódott vagyok” – írta a twitteren a 26 éves német kerekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik