Sport

Már edzettek az Eb helyszínén női tornászaink

Makra Noémitől többfrontos helytállást vár a kapitány Szófiában.

A magyar női tornászválogatott már Szófiában, a csütörtökön kezdődő Európa-bajnokság helyszínén tartózkodik, s túl van az első edzésén is. A hazai szövetség (MATSZ) tájékoztatása szerint a Makra Noémi, Böczögő Dorina, Csillag Tünde, Romhányi Eszter, Tóth Boglárka összeállítású együttes majd a harmadik csoportban lép a szerekhez csütörtökön.

A kontinensviadalon csapatban a legjobb nyolc gárda kerül be a szombati fináléba, és egyéniben szintén a legjobb nyolc, országonként legfeljebb két tornász szerepel majd a vasárnapi szerenkénti döntőkben.

Draskóczi Imre szövetségi kapitány szerint a körülmények megfelelőek, a magyarok szállása kiváló, kezd összeállni az együttes, amelynek minden tagja jó formában készül az Eb-re.

“A csapatot valahova a tizedik hely környékére várom, Makra Noémi pedig, remélem, minél több szeren ott lesz a szerenkénti fináléban” – idézte a MATSZ közleménye a kapitányt.

A selejtező csütörtökön 15.20-kor kezdődik a magyarok számára, a csapatfináléra szombaton 15 órától, a szerenkénti döntőkre vasárnap 14 órától kerül sor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik