Sport

Ezek a férfitornászok utaznak az Eb-re

Hidvégi Vid, Tálas Bence, Berki Krisztián, Vlacsil Attila és Vecsernyés Dávid utazik a torna Európa-bajnokságra, Szófiába.

A szövetség hétfői tájékoztatása szerint Hidvégi Vid és Tálas Bence a két Eb-válogató eredménye alapján került be automatikusan a keretbe, míg Berki Krisztiánt, Vlacsil Attilát és Vecsernyés Dávidot Kovács István szövetségi kapitány jelölte. Az első számú tartalék Mihók Ádám, a második számú Szabó Nándor.

Tálas Bence az eszéki világkupán megsérült, a vállát fájlalja, hétfőn kezdett el edzeni, így a hét közepén derül ki, hogy tudja-e vállalni a szereplést a május 19-én kezdődő bulgáriai kontinensviadalon.

Az utazó csapatot a héten még a szövetség elnökségének jóvá kell hagynia. A férfi Eb-válogatott a május 17-i indulásig a Tornacsarnokban készül.

Marad a ritmikus gimnasztikázók elnöke

Továbbra is Korom Norbert az elnöke a Magyar Torna Szövetség égisze alá tartozó Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetségnek.

A szervezet rendes tisztújító közgyűlésén újabb négy évre kapott bizalmat a sportvezető.

Az elnökségbe a régi tagok mellett – Sinkó Andrea, Orbán Imre, Csutora László, Fehér EdeKoszorús László volt országgyűlési képviselő, informatikai és fogyasztóvédelmi szakember és Major István filmproducer személyében két új tag is bekerült – tájékoztatott hétfőn a szövetség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik