Sport

Életben tartott éremremények

Kistelekről is elhozták a két pontot a vásárhelyi kézilabdás lányok.

A Kisteleki KK otthonában is győzni tudott a Hódmezővásárhelyi LKC csapata az NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt bajnokság hétvégi fordulójában, ezzel pedig továbbra is versenyben vannak a dobogós helyekért.

A szombati meccsen két alapember – Tószegi Krisztina és Török Bianka – is hiányzott a keretből, így nagyobb teher hárult az együttes fiatalabb játékosaira. A második félidő közepéig érezhető volt az izgalom, olykor meg-megremegett a játékosok keze egy-egy könnyebb szituációban is, de így is sikerült kiharcolniuk a két pontot érő győzelmet (végeredmény: 17-22).

Nagyon örülök a 2 pontnak. Nem volt könnyű mérkőzés, bár néha saját magunknak nehezítettük meg. A lényeg a győzelem, amit sosem kell megmagyarázni. Köszönöm a csapat maximális hozzáállását – nyilatkozta a meccs után Gaál Adrienn, a HLKC edzője.

A tabella jelenlegi állása szerint a vásárhelyi csapat – meccshátránnyal – az ötödik, négy ponttal lemaradva az első helyről, két pontra a dobogótól. A lányokra még két meccs vár az idei szezonban. Most hétvégén a harmadik helyen álló Szarvasi NKK-t fogadják, azt követően pedig a fővárosba utaznak, ahol a sereghajtó KSI ellen lépnek majd pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik