Sport

Ezért ne szidjuk a korábbi kedvencet

Robinson Cano (robinson cano)
Robinson Cano (robinson cano)

Az utcán tréfálták meg a New York Yankees baseballcsapatának szurkolóit.

New Yorkban nagyon várták a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett Yankees-Mariners baseballmeccset (a Seattle-iek nyertek 6-3-ra). Hogy miért? Nos azért, mert először tért vissza a városba, immáron ellenfélként Robinson Cano.

A 31 esztendős kettes védő (second baseman) 2005-től kezdve nyolc éven át erősítette a New York-i klubot, ez idő alatt ötször választották be az All Star-csapatba, 2009-ben pedig bajnok lett az együttessel. A holtszezonban aztán a váltás mellett döntött és Seattle felé vette az irányt, amellyel sok Yankees-drukkert magára haragított.


Robinson Cano – itt már Seattle-i mezben
Fotó: Europress Fotóügynökség

A nagy visszatérés kapcsán az ismert amerikai televíziós műsorvezető, Jimmy Fallon gondolta úgy, hogy próbára kellene tenni a New York-i szurkolókat. A tévés és stábja felállított egy paravánt a város egyik szegletében, melyen Cano arcképe volt látható, majd a drukkereket megkérdezte, hogy ki fogják-e fütyülni a visszatérő játékost. A többség igennel felelt, majd az arcmásnak elő is adhatták, milyen fogadtatás vár Canóra.

Ekkor jött csak a meglepetés, ugyanis Cano, miután megkapta, hogy csak a pénz érdekelte és rosszul döntött, hogy Seattle-t választotta, előlépett a paraván mögül – az őt szidók legnagyobb megrökönyödésére.

Videó – Rászedték a New York-i szurkolókat:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik