Sport

„Nagyot lépett, de még nem nyert a Veszprém”

Veszprém (veszprém, )
Veszprém (veszprém, )

Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém férfi-kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint az együttes tovább készül a további célokra.

Amint arról szombaton írtunk, a veszprémiek az idegenbeli győzelmet követően hazai pályán is legyőzték a francia sztárcsapatot, a magyar válogatott Császár Gábort is foglalkoztató PSG-t a kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A magabiztosan játékkal továbbjutó Veszprém a klub fennállása során először készülhet a BL négyes döntőjére.

„Először is köszönöm a Párizsnak a játékot. Ők egy fantasztikus csapat, talán a legjobban indító csapat Európában. Nagyon boldog vagyok, hogy bejutottunk a négyes döntőbe. Nagyon készültünk. Most volt a szezonban a legjobb a védekezésünk. Olyan játékosaink vannak, mint Terzic, vagy Schuch, akik nem szerepelnek annyit a médiában, de nagyon fontos munkát végeznek. Az első félidő nagyon nehéz volt számunkra, voltak eladott labdáink. A folytatásban tartottuk a színvonalat, szeretnénk mindenkinek megköszönni a segítséget. Ez nagy lépés, de még nem nyertünk semmit. Készülünk a további célokra” – értékelt a veol.hu-nak Carlos Ortega, a Veszprém vezetőedzője.


Fotó: MTI

Mirsad Terzic a megyei lapnak úgy fogalmazott, a párizsiak is megérdemelték volna, hogy a négy közé jussanak, de ez most a Veszprémnek sikerült. A ballövő elárulta, egy kisebb ünneplést csapni fog a csapat, de aztán újra belevetik magukat a munkába.

A Bajnokok Ligája-elődöntő sorsolását kedden rendezik Bécsben. A négyes döntőnek május 31-én és június 1-jén Köln ad otthont.

Videó – A veol.hu összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik