Sport

Hetényi: “Többet vártam magamtól”

Hetényi Zoltán, a magyar jégkorong-válogatott kapusa a japán elleni rávezetéses győzelmet követően nyilatkozott a Sport24-nek.

“Személy szerint nem vagyok megelégedve a teljesítményemmel, ennél azért többet vártam magamtól. Igaz, hogy voltak olyan momentumok is, amikor nem kaptam én se segítséget a hátvédektől” – mondta Hetényi Zoltán a Japán elleni 5-4-es győzelmet követően, majd hozzátette, sosem jött úgy össze a játék, hogy a góllövés is ment, jól is védekeztünk, és a kapusunk is szenzációs volt.

“Sajnos nem sikerültek a bravúrok. Mindig valamelyik szekció teljesített jobban a mérkőzésen, és ez így nem megy, ha nem tud mindenki úgy játszani, ahogy szeretne, ahogy elvárja magától.”

Fotó: MTI

A szurkolótábor más véleményen volt a teljesítményéről, szinte minden meccsen harsogott a neve a csarnokban.

“Ez nagyon jóérzés. Mondtam is neki, hogy tényleg csak akkor szurkoljanak, ha meg is érdemlem. Ma a japánok elleni mérkőzésen úgy gondolom, hogy nem érdemeltem meg. Lehet, hogyha másé lett volna, akkor ezt most 60 percen belül behúzzuk. Így alakult a meccs. Örülök, hogy előző négy mérkőzésen a teljesítménnyel kivívtam azt, hogy én kezdhessek” – nyilatkozott Hetényi, majd gyorsan hozzáfűzte, csalódott, mert nem tudta ezt meghálálni.

“Nem ezt vártam magamtól. Összességében is csalódott vagyok, sokkal jobb eredményekre számítottam. Úgy gondolom, hogy nem szabad megelégednünk azzal, ami van, mert az nem visz minket előre.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik