Sport

Rákos kisfiúnak segít a brazil világsztár

Robinho, a Real Madrid egykori, az AC Milan jelenlegi labdarúgója dedikált mezzel segít egy szegedi rákbeteg kisfiúnak.

A borsonline.hu úgy tudja, a szegedi Deák Tamás már egy éve küzd a rákkal, de hiába a számtalan kezelés, egyelőre nem tudta leküzdeni a gyilkos kórt.

Az ötéves kisfiú túl van már a műtéten, kemoterápián, őssejtbeültetésen is, de az orvosai újra és újra áttéteket találnak a szervezetében. Ráadásul haza sem tudják vinni a kisfiút, mivel a házuk penészes és vizes, ezért albérletbe kényszerült a család.

Fotó: Europess Fotóügynökség

Ezért a Milan egyik szurkolója, Bori Zoltán – aki szintén megküzdött a rákkal – Tomi segítségére sietett, hiszen a Curva Sud Milano magyarországi tagjai segítségével több relikviához is hozzájutott.

A gyűjtemény egyik legértékesebb darabja Robinho dedikált meze, melyet a brazil játékos, aki kétszeres spanyol bajnok a Real Madriddal, a Milannal pedig egyszer végzett a tabella élén, úgy juttatott el hazánkba, hogy tudta, egy beteg kisfiúnak segít.

A többi között ezt az ereklyét, valamint a győri kézisek, kosarasok, és a Videoton játékosai által dedikált mezt is elálvereznek, a befolyt összeget pedig a Bors a kisfiú kezelésére ajánlja fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik