Sport

Berki összecsap legnagyobb riválisával

Berki Krisztián, a lólengés olimpiai bajnoka kedden Szöulba utazott egy meghívásos nemzetközi versenyre, ahol a legjobb versenyzőkkel, köztük London után újra, Louis Smith ellen versenyez.

Smith, a londoni olimpia után, mindössze 23 évesen bejelentette visszavonulását, és egy ideig szakkommentátorként volt jelen a sportban, a közelmúltban azonban reaktiválta magát.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Berki, aki az ötkarikás játékokon egy hajszállal ugyan, de legyőzte a brit tornászt, és azóta ez lesz az első verseny ahol újra egymás ellen versenyeznek.

„A közönség és a sajtó számára talán sokkal érdekesebb ez a találkozás, mint nekünk, tornászoknak, én személy szerint örülök, hogy Smith visszatért, mert szeretek vele versenyezni, s biztosan jó formában is van, ha úgy döntött, elindul ezen a versenyen” – nyilatkozta Berki, majd így folytatta: „Ami engem illet, jó formában vagyok, bár a múlt szombati, budapesti versenyen egy kicsit elfáradtam, nem lesz gond a felfrissülés. Jó és színvonalas viadalra számítok, Szöulban ez szinte természetes is, hiszen csak a legjobbak kapnak meghívást.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik