Sport

Az MKB “meglopta” a Szegedet

Mikler Roland, a Pick-Szeged és a válogatott első számú kapusa a szezon végétől Veszprémbe költözik. Úgy tűnik kicsit megorroltak rá.

Azt követően, hogy vasárnap legyőzte a kézilabda MK döntőben a Veszprém a Szegedet (27-21) kedden újabb súlyos csapárt mért legnagyobb riválisára.

A száraz tények: a hétvégi BL negyeddöntőre készülő MKB-MVM Veszprém kedden bejelentette: a következő szezontól a klubnál folytatja pályafutását a válogatott kapusa, Mikler Roland – számolt be a klub honlapja.

A kapus három éves szerződést írt alá. Ahogy az lenni szokott, a hivatalos bejelentéssel együtt lett volna a játékos bemutatása is. MKB mezzel a kézben pózolt volna nyilván, stb., de a vasárnap Liszabonban pályára lépő szegediek vezetése annyira nem örült ennek az egésznek, úgyhogy nem engedte el a kapust.

A 29 éves játékos négy szegedi év után köszön el a csapattól, előtte a Dunaújvárosban védett. Korábban hírbe hozták Bundesliga csapatokkal is.

Nyártól Mikleren kívül Lékai Máté, a szlován Gasper Marguc és a 32 éves világbajnok német Christian Zeitz érkezik Veszprémbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik