Sport

Pacquiao: Még bennem van a gyilkos ösztön

Manny Pacquiao, Timothy Bradley (manny pacquiao, timothy bradley, )
Manny Pacquiao, Timothy Bradley (manny pacquiao, timothy bradley, )

A filippínó ökölvívó visszavágna az amerikai Timothy Bradleynek a másfél évvel ezelőtti vereségért.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezik az év egyik legjobban várt bokszmeccsét, Manny Pacquiao és Timothy Bradley visszavágóját. Mint ismert, a filippínó öklöző 2012 júniusában vitatott pontozással kapott ki amerikai ellenfelétől Las Vegasban, akkor elveszítette a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoki címét. Pacquiao tehát revánsra készül, de Bradley is felpaprikázva várja a meccset, mint mondta, ki fogja ütni 35 éves ellenfelét.

„Azt hiszem már nem olyan tüzes, mint volt régebben – mondta ellenfeléről Bradley a BBC-nek. – Már több mint 60 meccset lehúzott, amiken kiadott magából mindent, szerintem a koncentrációja már nem a régi. Lehet, hogy ez a meccs már túl kései neki.”

Bradley azt is elmondta, megsínylette az első mérkőzést, ugyanis többen is megfenyegették vitatott sikere után. A 30 esztendős amerikainak a kedve is elment a boksztól, de aztán helyre tette a fejében a dolgokat és a folytatás mellett döntött.


Mindketten bombaformában várják a mérkőzést
Fotó: Europress Fotóügynökség

„Bizonyítson a ringben. Sokan mondták már, hogy kiütnek, de csak keveseknek sikerült. Van egy lezáratlan ügyünk, amit el szeretnék intézni” – vágott vissza az ellenfélnek Pacquiao. – Bebizonyítom neki és magamnak is, hogy megvan még bennem a gyilkos ösztön és ki vagyok éhezve a sikerekre.”

Freddie Roach, Pacquiao edzője mindeközben amondó, ha tanítványa elveszíti soros mérkőzését, akkir itt lesz az ideje elgondolkodnia a visszavonuláson.

Az öklözők pénteken átestek az ilyenkor szokásos mérlegelésen, mind a veretlen Bradley, mind a többszörös világbajnok Pacquiao hozta a váltósúly 147 fontos határát. A bokszolók nem álltak neki kakaskodni, igaz az amerikait jó hangosan kifütyülték a Pacquiao-drukkerek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik