Sport

Dallasban kitolták a horgászszezont

Dallas Stars (dallas stars, )
Dallas Stars (dallas stars, )

2008 után ismét ott lesz a rájátszásban a Dallas Stars jégkorongcsapata.

Hét mérkőzést rendeztek szombatra virradóan az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL), a legfontosabb kérdés pedig az volt, hogy a Dallas Starsnak sikerül-e bebiztosítani a helyét a rájátszásban. A texasiak a nyugati konferencia első helyére törő St. Louis Bluest fogadták és összességében magabiztosan nyertek 3-0-ra, amivel meglett a playoffot érő hely. A csapat 2008 után jutott be ismét az egyenes kieséses szakaszba.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A New Jersey Devils rávezetésekkel kikapott a New York Islanderstől hazai pályán. A csapat 13-szor jutott el a szétlövésig a szezonban, de egyet sem nyert meg ezek közül, sőt, már zsinórban 17 mérkőzést bukott el zsinórban, amelyen a büntetőlövések döntöttek. Legutóbb bő egy éve, a Philadelphia Flyers ellen nyertek az Ördögök rávezetésekkel.

A Detroit Red Wings kikapott a Carolina Hurricanestől, ami azért fontos, mert így a Vörös szárnyak a keleti konferencia nyolcadik, utolsó rájátszást érő helyén ragadtak. Ha minden így marad, akkor a Boston Bruinsszal találkoznak az első körben, ami nem egy életbiztosítás.

Eredmények – NHL, alapszakasz

Washington Capitals – Chicago Blackhawks 4-0
Detroit Red Wings – Carolina Hurricanes 1-2
New Jersey Devils – New York Islanders 2-3 – szétlövésben
Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets 3-2
Dallas Stars – St. Louis Blues 3-0
Calgary Flames – Winnipeg Jets 3-5
San José Sharks – Colorado Avalanche 5-1

Videó – Újra rájátszásban a Dallas Stars:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik