Sport

Ráfizettek a zakóra a fehérvári játékosok

Sapa Fehérvár AV19 (sapa fehérvár av19, )
Sapa Fehérvár AV19 (sapa fehérvár av19, )

A Sapa Fehérvár AV19 vezetősége fizetésmegvonással büntette a jégkorongozókat a pénteki vereség után.

Amint arról pénteken beszámoltunk, a címvédő Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata vereséggel kezdett a rivális Dunaújváros ellen a Magyar Kupa négyes döntőjében. A magyar bajnok Dab.Doclert ráadásul a két gólt és egy gólpasszt jegyző Ladányi Balázs vezette győzelemre, akit a héten Rich Chernomaz szövetségi kapitány kihagyott a világbajnokságra készülő bő keretből.

Nem maradt következmények nélkül a nagy visszhangot kiváltó zakó, a klub március hónapra egységesen 20 százalékos fizetésmegvonással sújtotta a játékosokat – derül ki a jegkorongblog.hu cikkéből.


Duplán fáj ez a vereség a fehérvári játékosoknak
Fotó: MTI-archív

„Az utóbbi tíz esztendő talán legfájóbb vereségét szenvedte el csapatunk tegnap este, amelyért menedzsmentünk elnézést kér szurkolóinktól, szponzorainktól, támogatóinktól és szimpatizánsainktól. Egy év nehezen felépített munkáját és eredményét egyetlen este alatt szinte porig romboltuk, és ez nem maradhatott következmények nélkül” – idézi a közlemény Ocskay Gábor szakosztály-igazgatót.

A büntetésből származó összegből finanszírozza majd a klub a szurkolók buszutazásait, illetve további összeggel támogatja a székesfehérvári Szent György Kórház gyermekosztályát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik