Sport

Félmeztelenül árulják a vízipólósokat

A vízilabdázók ismét az élen járnak, már ami a kommunikációt, a sportág népszerűsítését illeti. "Mobilizálták" magukat.

A 2013-as világbajnok magyar pólósokVarga Dani, Szívós Márton, Gór-Nagy Miklós, Madaras Norbert és a többiek – telefonhátlapokra kerültek, számolt be a goodnews4umedia. Minden játékosról több verzióban tervezték meg és készítették el, mi több, az adott vízilabdázó aláírása is látható a speciális hátlapokon.

A választék széles. A női rajongók örömére a félmeztelen labdás képtől az egész alakos ábrázoláson át, karikatúra-fotóig terjed a paletta, továbbá kétféle barcelonai csapatfotó is vásárolható telefon- vagy akár tablethátlapra.

A kör folyamatosan bővül, hamarosan olyan telefonos és tabletes hátlapok vásárolhatóak, amelyeken a magyar férfi- és női vízilabda-válogatott minden tagja, és a magyar póló nagy alakjai is szerepelnek.

“Olyan terméket találtunk ki, amelyeken a sportág nagy bajnokai szerepelnek. Így minden sportrajongóhoz közel kerülhet kedvence, ráadásul a nyári budapesti Európa-bajnokság előtt ez egy remek lehetőség a szövetség számára is, hogy egy újabb, a pólót népszerűsítő kezdeményezés induljon el!” – árulta el a 256-szoros válogatott vízilabdázó Dr. Tóth Frank felesége, Bata Móni, aki nem mellesleg a goodnews4umedia egyik tulajdonosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik