Sport

Ébresztőt fúj Benedek Tibor

Benedek Tibor (benedek tibor, )
Benedek Tibor (benedek tibor, )

Leszámítva a három külföldön játszót, valamennyi tavalyi világbajnoka helyet kapott Benedek Tibor 17 fős keretében, amelyet hétfőn hirdetett ki a férfi-vízilabdaválogatott szövetségi kapitánya.


Fotó: MTI

A júliusi budapesti Európa-bajnokságra készülő csapat vasárnaptól keddig Martfűn edzőtáborozik, s összesen négy tréningen vesznek részt a kiválasztottak.

“Ez a mostani összetartás egyszersmind a figyelemfelkeltést is szolgálja a csapatban” – nyilatkozta a szövetség honlapjának a szakvezető, hozzátéve: “nem lesz túl bő a nyári keret, azaz ez most egy utolsó ébresztő mindenkinek, akire ez ráfér, hogy szedje össze magát.”

“Következik a bajnoki rájátszás, és bár a kapu továbbra is nyitva áll sok embernek, akire eddig számítottam, nagyon sokat kell javulniuk, hogy továbbra is élvezzék a bizalmamat” – mondta Benedek Tibor.

A pólóválogatott kerete

kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila, Lévai Márton

mezőnyjátékosok: Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Kovács Gábor, Szivós Márton, Tóth Márton, Török Béla, Vámos Márton, Zalánki Gergő

Ajánlott videó

Olvasói sztorik