Sport

Négy év után kapott ki otthon az Eger az ob I-ben

Molnár Tamás (molnár tamás, )
Molnár Tamás (molnár tamás, )

A Diapolo-Szeged együttese idegenben győzte le a férfivízilabda ob I. címvédőjét.

2010-ben, a bajnokság utolsó mérkőzésén a Vasastól kapott ki utoljára hazai környezetben a hevesi legénység – egészen péntek estig. Az Eger ezúttal a Szegedet fogadta és ugyan az első félidőben kétszer két gólról egyenlített, a szüntet után megint előnybe kerültek a vendégek (5-6) – derül ki a waterpolo.hu tudósításából.

Még erre is volt válasza Dabrowski Norbert csapatának, Bedő Krisztián fejezett be góllal egy emberelőnyös támadást, ám ekkor a Szeged állva hagyta ellenfelét és elhúzott három góllal. A végén még ugyan Biros Péter kozmetikázott az eredményen, de így is 7-9 lett a vége.

Az alapszakasz-elsőségért folytatott küzdelemben így ismét a Szolnok került kedvező helyzetbe, amely a KSI legyőzésével átveheti a vezető helyet.

Eredmény – férfivízilabda ob I., 23. forduló

ZF-Eger – Diapolo-Szeged 7-9 (3-3, 2-2, 1-2, 1-2)
Játékvezetők: Vogel, Németh

Eger: Bisztritsányi – Graham, Bátori 2, Bundscuch 1, Biros 2 (1), Kovács Gábor, Varga II Csere: Salamon 1, Bedő 1, Zalánki, Lőrincz, Sántavy. Vezetőedző: Dabrowski Norbert

Szeged: Nagy V. – Decker, Szivós, Juhász 2 (1), Tóth M, Kiss Cs. 1, Seman 1, Szivós. Csere: Kunac 2, Sánta 1, Hegedüs, Molnár T. 2, Jansik Sz. Vezetőedző: Varga Péter

Gól/emberelőny: 3/11, illetve 3/10

Ötméteresek: 1/1, illetve 1/1

Cserével végleg: Kiss Csaba (16.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik