Sport

“Ennél jobb szezonnyitót nem is álmodhattunk volna”

torna (torna)
torna (torna)

A Magyar Torna Szövetség elnöke, Dr. Magyar Zoltán rendkívül elégedett a hétvégi cottbusi tornász Világkupa eredményével, hiszen Berki Krisztián lólengésben aranyérmes lett, Makra Noémi gerendán szintén a dobogó legfelső fokára állhatott, felemáskorláton harmadik, ugrásban pedig negyedik lett.

“Paradés nyitány volt, hogy az év első Világkupáján két aranyérmet is szereztünk, a bronzról és a negyedik helyeről nem is beszélve. Berki Krisztián és Makra Noémi is nagyon jól teljesítettek, az olimpiai bajnok ráadásul a teljes világbajnoki mezőnyt utasította maga mögé. Makra Noémi eredménye is szenzációs, komoly mezőnyben érte el ezeket a sikereket, nagy reményekkel várjuk az Európa-bajnokságot. Az edzők és teljes szakvezetés is elégedett, ennél jobb szezonnyitót nem is álmodhattunk volna” – nyilatkozott Dr. Magyar Zoltán.

Berki Krisztián ezen a héten a budapesti Tornacsarnokban készül, március 24-én indul a dohai Vk-ra. Makra Noémi a héten hazai környezetben Békéscsabán edz, utána három hét tatai edzőtábor következik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik