Sport

Zácsik: Egy korszak véget ér

Zácsik Szandra (zácsik szandra, )
Zácsik Szandra (zácsik szandra, )

A ferencvárosi kézilabdázó családot szeretne alapítani.

Nagy döntés hozott meg Zácsik Szandra, az FTC-Rail Cargo Hungaria balátlövője. Az áprilisban a 24. életévét betöltő kézilabdázó közleményben tudatta, hogy június 30-tól nem tud klubja rendelkezésére állni, mert családot szeretne alapítani kézilabdázó kedvesével, a Csurgót és a magyar válogatottat erősítő Szöllősi Szabolccsal, akivel a nyáron házasodnak össze.

„Mindenki tudja, hogy a Fradi a második családom, rengeteg szeretetet kaptam itt, sok szép emlék köt a klubhoz, de most az életemnek egy olyan szakaszába érkeztem, amikor másfajta feladatok várnak rám. Korábban már közöltem a vezetőséggel, minden vágyam, hogy gyermekem legyen, ezért a szezon végén szeretnék lezárni az életemben egy korszakot, hogy egy új, hasonlóan boldog időszak kezdődhessen. Természetesen a Fraditól nem fogok elszakadni, amikor tehetem, kilátogatok a mérkőzésekre, hiszen ide tartozom” – olvasható a Nemzeti Sporton Zácsik közleménye.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a balátlövő kihagyja a decemberi, hazai rendezésű Európa-bajnokságot. Németh András szövetségi kapitány nem is jelölte a március végi, horvátországi felkészülési tornára utazó keretébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik