Sport

Pályázat a sportegyesületeknek

Sebestyén Lilla
Sebestyén Lilla

2014. 03. 11. 16:13

A fehérvári önkormányzat közgyűlésének humán közszolgálati szakbizottsága pályázatot ír ki az utánpótlás nevelést végző székesfehérvári székhelyű, telephelyű sportegyesületek részére a 2014. évi működésük támogatására.

Az önkormányzat közgyűlésének humán közszolgálati szakbizottsága pályázatot írt ki az utánpótlás nevelést végző székesfehérvári székhelyű, telephelyű sportegyesületek részére a 2014. évi működésük támogatására.

A részletes pályázati kiírás a szekesfehervar.hu honlapon találják.

A kiírás feltételei között szerepel, hogy a pályázónak az éves költségvetésében saját erőként minimálisan akkora összeggel kell rendelkeznie, mint amekkora összegű támogatásra pályázik. Az utánpótlást nevelő sportegyesületek több szakosztályra vonatkozóan is jogosultak külön-külön pályázatot benyújtani.

A pályázatot egy eredeti példányban, a kiírásban szereplő adatlapon és az ott előírt nyilatkozatokkal kiegészítve március 20-án (csütörtökön) 16.00 óráig történő beérkezéssel a Polgármesteri Hivatala Civil, Ifjúsági és Sportirodájára (Székesfehérvár, Városház tér 1., Fsz. 3.) kell benyújtani.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.