Sport

Tomori büszke a szurkolókra

Tomori Zsuzsanna (tomori zsuzsanna, )
Tomori Zsuzsanna (tomori zsuzsanna, )

A ferencvárosi kézilabdázók a Viborg ellen elrontott első mérkőzés miatt keseregnek.

Szombaton este az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a Népligetben győzte le 31-26-ra a dán Virborg együttesét a KEK negyeddöntőjének visszavágóján. Hiába azonban Elek Gábor csapatának fantasztikus győzelme, hétfőn, a párharc első mérkőzésén nyolc találattal maradt alul a Fradi, amely így 66-63-as összesítéssel maradt alul északi ellenfelével szemben.

„A kinti mérkőzést nagyon elrontottuk, de összekaptuk magunkat. Nagyon kevésen múlott, hogy meglegyen a nyolc gól. Az volt a gond, hogy az első félidőben nem tudtunk előnyt szerezni. Benne volt a játékunkban a drukk, nagyon akartunk. Sajnálom, hogy nem jutottunk tovább. Nagyon büszke vagyok a csapatra és erre a szurkolótáborra. Élmény volt ma játszani. Fantasztikus hangulat volt! Egymásért küzdöttünk, ami erőt adhat a szezon további részére” – mondta a szombati mérkőzés után Szamoránsky Piroska a fradi.hu-nak.


Tomoriék nem tudták feltartóztatni a dán riválist
Fotó: MTI

Tomori Zsuzsanna egymaga 13 gólt jegyzett a szombati mérkőzésen, ezzel a csapat egyik húzóembere volt a tíz találattal záró Zácsik Szandra mellett. Az átlövő is a ferencvárosi publikumot emelte ki a lefújás után:

„Nagyon rossz érzés, hogy nem jutottunk tovább, mert úgy éreztem, meglehetett volna. Az első félidőt megint nagyon elrontottuk, elengedtük a Viborgot három-négy góllal. Ez a fantasztikus közönség… Nagyon hálás vagyok nekik, mert úgy szurkoltak, hogy kétség nem férhetett ahhoz, hogy megverjük a Viborgot. Nagyon büszke vagyok erre. Belehajtottak bennünket a győzelembe. Most sajnos ez is kevés volt a továbbjutáshoz” – fogalmazott Tomori.

A Ferencváros így tehát a vártnál korábban búcsúzott a KEK-től. A Viborg a következő körben az orosz Rosztov-Don együttesével találkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik