Sport

Magyar Kupa-győztes a Győr

futsal (futsal, )
futsal (futsal, )

A kupadöntőn a Rába ETO 6-1-re győzött a Berettyóújfalu együttese ellen, így megvédte tavalyi címét.

A várva várt kupadöntőre szépen megtelt a berettyói sportcsarnok lelátója, a csapatok közel telt ház előtt játszották a mindent eldöntő mérkőzést. A szombati játéknapon mindkét csapat magabiztosan, nagy különbséggel jutott a fináléba. A Rába ETO 5-2-re nyert a Veszprém ellen, míg a Berettyóújfalu 5-0 arányban ütötte ki a MAFC-ot.

A Rába ETO játékosai a legkevésbé sem zavarta, hogy a közönség a riválist buzdította, jobban kezdték a meccset, több helyzetet is kialakítottak. A 2. percben Dróth a kapufára emelte a labdát, de a kipattanóra Harnisch Ákos csapott le, és csapatának a vezetést (0-1).

Fotó: mlsz.hu

A második félidőre frissebben jött ki a pályára az ETO, Juanra szabadrúgását követően a lepattanót Carlitos pofozta a kapuba (0-2). A berettyóiak nem hagyták annyiban, tovább küzdöttek, a 23. percben összejött a szépítés, Rábl beadását Gál István értékesítette (1-2).

A mérkőzés további részét kiegyenlített küzdelem jellemezte, a Berettyó harcosan, keményen futsalozott, de az ETO határozottabb volt a kapu előtt, s még négyet rámolt a rivális kapujába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik