Sport

Gólparádéval szeretné zárni az alapszakaszt a Pick Szeged

Zubai Szabolcs saját szülővárosámak csapata ellen lép pályára.

Március 8-án (szombat, 18 óra), a Pick Szeged a Skaliczki László irányította Mezőkövesdet fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A bajnoki találkozó Zubai Szabolcs számára több szempontból is fontos. A meccset a nemzetközi nőnapon a hölgyek ingyen nézhetik meg. A belépő a férfiaknak 1500 forint lesz.

Zubai, aki szülővárosa csapata ellen lép pályára a következőket nyilatkozta a pickhandball.hu-nak: Érdekes, és egyben nagyon jó érzés szülővárosom csapata ellen játszani. Ráadásul egyik legjobb barátom, a 23-as számmal játszó Molnár Ferenc is ott lesz az ellenfél soraiban. Na és ott van Skalkiczki László, aki évekig az edzőnk volt, együtt dolgoztunk, együtt harcoltunk a sikerekért. És aminek még nagyon örülök: végre itthon játszunk! Az idén erre olyan kevés lehetőség volt! Pedig megsorozza az erőnket, hogy nem kell utaznunk, nem fáradtan vágunk neki a meccsnek. Na, és persze a hazai közönség! Jó lesz már hallani a szurkolásukat!

Arra a kérdésre pedig, hogy mit vár a mérkőzéstől, a következőket mondta: Egyértelműen győzelmet! Más szisztémában játszunk, mint ők, a Misternek taktikai repertoárjában mindenkinek megvan a feladata, mindenki tudja a dolgát, és a sok sérült miatt ezúttal is váltott lovakkal játszunk. Jó iramú, közönségszórakoztató játékot várok, magabiztos Pick sikerrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik