Sport

Öröm Sopronban: az edző és a csapatkapitány hosszabbított

Uniqa-Euroleasing Sopron (Uniqa-Euroleasing Sopron)
Uniqa-Euroleasing Sopron (Uniqa-Euroleasing Sopron)

Az Uniqa Euroleasing Sopron vezetése a mai napon Igor Polenek vezetőedzővel újabb egy éves szerződést írt alá. A nap legfontosabb bejelentése, hogy a csapat magyar magja is együtt marad, és a csapatkapitány Fegyverneky Zsófiához hasonlóan,Ciglar Iva is biztosan színeinket erősíti a 2015/16-os szezon végéig.

Ciglar Iva, péntek délelőtt, Sopron város elöljárói előtt, letette a magyar állampolgársági esküt, így ő is a magyar állományunkat erősíti! Azt a magot, akik közül saját nevelésű játékosok, Zsovár Orsolya és Licskai Zsófia, illetve a válogatott bedobó Simon Zsófia is meghosszabbította a szerződését egy évvel – írja a wb-sopron.com.

“Rendkívüli fontosságú volt számunkra, hogy a csapat magyar magját együtt tartsuk, sőt, ahogy az a mai napon megtörtént, a jövőben tovább is erősítsük!” – kommentálta a jó híreket az ügyvezető Török Zoltán. “A szezon végéig további bejelentések már nem lesznek, klubunk teljes gőzzel az előtte álló feladatokra, így a vasárnapi, Győr elleni bajnokira, a Rivas elleni alapszakasz záró mérkőzésre, a MEL négyes döntőjére, és az Euroliga rájátszására koncentrál!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik