Sport

Sírásba hajszolták az amerikai síelőt

Bode Miller (bode miller, )
Bode Miller (bode miller, )

Bode Miller nem bírta tovább könnyek nélkül, hogy a célba érkezés után halott öccséről faggatták.

Természetesen Amerikában is téma az olimpia, a tengerentúli ország számos sportolóval képviselteti magát Szocsiban. Egyikük nem más, mint Bode Miller, aki vasárnap, a férfiak óriás-műlesikló számában holtversenyben a harmadik lett, ezzel pedig a hatodik ötkarikás érmét szerezte pályafutása során. Ráadásul ezzel minden idők legidősebb olimpiai érmes alpesi sízője is lett.


Bode Miller egy idő után nem bírt válaszolni a kérdésekre
Fotó: Europress Fotóügynökség

Millerrel az amerikai NBC csatorna készített interjút a célban. A riporternő előbb a 36 esztendős sportolót faggatta az érzéseiről, majd felvetette, hogy biztosan örült volna, ha a tavaly elhunyt öccse is látja őt. Bode Miller erre azt felelte, hogy szeretett volna ott lenni és olyan eredménnyel zárni, amire büszke lehet. A riporternő nem hagyta abba a faggatózást, ám amikor azt tudakolta, hogy a síző miért beszélt az ég felé indulás előtt, Miller nem bírta tovább és elsírta magát.

A közelmúltban egy váláson és egy súlyos sérülésen is áteső Bode Miller testvére, a 29 esztendős snowboardos, Chelone tavaly áprilisban halt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik