Sport

40 millió forintot kaszáltak online zsugásaink

Már-már hihetetlen, amit a magyar online pókereseink művelnek. Ez a hétvége sem múlhatott el a sikerük nélkül, összesen 180 ezer dollárt, azaz több mint 40 millió forintot kaszáltak.

Hétről-hétre lépik túl saját határaikat a magyar online zsugásuk, és érnek el jobbnál-jobb eredményeket az internetes póker csatamezején. Most vasárnap például összesen 180 ezer dollár értékben hoztak el nyereményeket az asztaloktól – írja a Poker.hu.

A legjobb eredményt egy bizonyos „nightrust” nevezetű magyar játékos érte el a hétvégén, aki a PokerStars negyedéves, egymillió dolláros VIP versenyén menetelt második helyig, amiért kereken 88 ezer dollár ütötte markát.

Az ő nyereményét senki nem tudta megközelíteni, legközelebb hozzá „superlaci” járt, aki a 11 dolláros Sunday Stormon jutott be a döntő asztalra. Tettének nagyságát az is növeli, hogy mindezt 43 ezer játékos sikerült elérni neki, így jócskán megérdemelte a negyedik helyért járó 21 763 dollárt.

Szintén nagy sikert könyvelhetett el „perfect1232” is, aki bajnoki címnek örülhetett a The Hotter $16.50 versenyén, amiért 18 253 dollárt kapott.

Az eredmények rangsorában „birs320” következik, aki a Full Tilt Poker Super Sized Sunday tornáján szerzett bronzérmet, és tehette zsebre a velejáró 17 775 dollárt.

Kispocok91” a PokerStars Sunday Supersonicon jutott be a döntő asztalra, ahol az ötödik helyen végzett, és amiért 17 474 dollárral lett gazdagabb.

A sort végül „steve3331” zárja, aki szintén a PokerStarson, mégpedig a NLHE Turbo 2x Chance versenyen egészen a második helyig menetelt, és bár lemaradt a győzelemről, az ezüstéremért járó 16 492 dolláros fájdalomdíj valószínűleg gyorsan elhessegette bánatát.

A magyar játékosok fantasztikus hétvégét zártak, összesen 180 ezer dollárt nyertek, ami átszámolva több mint 40 millió forintot jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik