Sport

Szocsi-blog: random short track

Keszler Andrea (keszler andrea, )
Keszler Andrea (keszler andrea, )

Nem olyan egyszerű az önkénteseknek sem bejutni egy-egy versenyre, mint ahogy azt sokan gondolnák. Hivatalosan tilos, és ehhez sokan tartják is magukat. Kiskapuk viszont mindig vannak. Így jutottam be rövidpályás gyorskorcsolyára (múlt héten) – egy önkéntes blogja Szocsiból.

Nálunk, az Adler arénában nagyon szigorúak a főnökök, nem engednek be minket nézni a versenyt akkor sem, ha üres a fél csarnok és épp nem vagyunk beosztva. Annál rugalmasabbak azonban az Icebergben műkorcsolyán és short tracken. Műkorcsolyára az összes ott dolgozó bemehet valahogy, mindig megoldják, short trackre pedig szereztek jegyeket, az annyira nem felkapott.


Keszler Andrea (háttal) és Kónya Zsófia
Fotó: Europress Fotóügynökség

Szabad délelőttöm volt, a szobatársam már rég elment, de egyszer csak csörög a telefonom: gyere, gyorsan, a csoportvezetőm szerzett plusz egy jegyet, bejöhetsz velünk! Kapkodás, rekordsebesség, fél órán belül oda is értem. Sajnos Liu Shaolin Sándor és Knoch Viktor versenyéről pont lemaradtam, de rekedtre kiabáltuk magunkat Keszler Andinak és a női váltónak. Szabó Milán sífutó családja ott ült a közelünkben a P&G Köszi, Anyu! Programjának jóvoltából, illetve az ötkarikás játékok hivatalos bankjának magyar dolgozói is, így magyar zászlóból sem volt hiány.

Bár botránytól volt hangos a válogatotton belül a nap, és nem is volt a magyar korisok nagy versenye, kitettek magukért. Öröm volt szurkolni nekik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik