Sport

Ezúttal megtartották a vezetést

Az első félidőben remekül védekezve már eldöntötték a mérkőzést a Fehérvár KC játékosai. A hét gólig jutó Mayer Szabinával nem tudtak mit kezdeni a veszprémiek, és Kazai Anita is egyik legjobb meccsét játszotta a szezonban.

Nyilvánvalóan jót tett a fehérvári lányok önbizalmának az EHF-siker, de a Veszprém elleni győzelem kulcsa leginkább a jó védekezés volt. Az első félidőben a Kiss Éva bravúrjaival is megtámogatott csapat a 18. percben még csak 5 kapott gólnál tartott, és simán vezetett.

A helyzet szünet után sem változott, a második félidő felénél már kilenccel vezettek a fehérváriak, a beállóban ellenállhatatlan Mayer volt a legeredményesebb. A hajrában csak kicsit engedte közelebb magához az ellenfelet az FKC, a győzelemmel jelenleg hatodik a csapat, egy ponttal az EHF-kupában legyőzött Vác mögött.

FEHÉRVÁR KC–VESZPRÉM BARABÁS KC 27–21 (16–9)

Pal Oldrup Jensen: – Az a lényeg, hogy nagyon jó mérkőzést játszottunk. Jól kezdtünk, bár voltak periódusok, amikor meggyűlt a bajunk a Veszprém védekezésével. Azért is értékes ez a győzelem, mert az utóbbi időben nagyon jó eredményei voltak ellenfelünknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik